ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Εγγυόμαστε την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και της Κύπρου και αν βρίσκεστε.

Σε ποια μέρη γίνονται αποστολές;

Το Sessile πραγματοποιεί αποστολές, όπως προαναφέρθηκε, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Πώς θα αποσταλεί η παραγγελία μου και ποια είναι τα έξοδα μεταφοράς;

Αποστολή με Courier: Η προτιμώμενη μεταφορική εταιρία μας είναι η ACS Courier. Τα μεταφορικά έξοδα είναι 5 € για αγορές κάτω των 70 €! Η παραγγελία σας θα είναι ασφαλισμένη από την ACS Courier και αναμένεται να φτάσει μέσα σε 1 – 3 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από το κατάστημα: Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας κι από το κατάστημα Sessile στη Γλυφάδα!

Σημειώστε ότι οι χρόνοι παράδοσης δεν περιλαμβάνουν το αρχικό στάδιο επεξεργασίας της 24-ωρης παραγγελίας, Σαββατοκύριακα ή τυχόν αργίες.

Αποστολή σε Κύπρο

Για αποστολές στην Κύπρο, τα έξοδα αποστολής είναι 15 € μέσω ACS Courier. Η παραγγελία σας θα είναι ασφαλισμένη από την ACS Courier και αναμένεται να φτάσει μέσα σε 4 εργάσιμες ημέρες.

Αντικαταβολή

Για πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση στον Courier) η χρέωση για αποστολές στην Ελλάδα διαμορφώνεται στα 3 €.

Δωρεάν μεταφορικά

Για παραγγελίες από 70 € και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Η δωρεάν αποστολή των προϊόντων δε συμπεριλαμβάνει τις δυσπρόσιτες περιοχές και την Κύπρο.

Πώς θα γνωρίζω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Επίσης, προτού η παραγγελία σας αποσταλεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουμε την αποστολή. Μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση της παραγγελίας σας οποιαδήποτε στιγμή στο sessile-athens.com. Βεβαιωθείτε πως έχετε προσθέσει το email μας info@sessile.gr στις επαφές σας, για να είστε βέβαιος/η πως το email επιβεβαίωσης θα φθάσει στα εισερχόμενα μηνύματά σας με ασφάλεια.